MADPSU - de eindsprint

Door mux op zondag 4 november 2012 19:52 - Reacties (62)
Categorie: MADPSU, Views: 9.652

Ik heb gewonnen!


We zitten in de laatste week waarin je op mijn project - MADPSU - kunt stemmen voor de Publieksprijs in de ASN Wereldprijs-competitie. Goh, dat is een hele mond vol. Dus, hoe staat het ermee? Slecht! We lopen inmiddels ruim 600 stemmen achter op de nummer 1. In deze blogpost dus een oproep om te stemmen én uit te vinden waar die achterstand vandaan komt!

En hier is alvast de stemlink!

InhoudsopgaveNog vier dagen en het is zover!

Het grote wachten is bijna voorbij; komende donderdagavond (8 november) hoor ik samen met de andere 19 finalisten tijdens een vrij groot opgezet evenement in Scheveningen of ik iets heb gewonnen. Voor het geval je mijn laatste blogs hebt gemist: we hebben het hier over de ASN Bank Wereldprijs, een competitie waarin 20 projecten strijden om totaal 5 geldprijzen van €10.000: één prijs voor het beste project tegen kinderarbeid, één voor vrede en veiligheid, één voor eerlijke handel, één prijs voor het beste duurzame energie-project en als laatste de publieksprijs. Ik doe met MADPSU, mijn slimme computervoeding, mee aan de Themaprijs voor Duurzame Energie en de publieksprijs.

En komende donderdag is dus de prijsuitreiking! De avond begint in stijl; ik zal in mijn velomobiel onder het genot van ongetwijfeld ontzettend obscure black metal arriveren. Na de opening van de avond is er een theatervoorstelling 'Geld voor Beginners' door Dette Glashouwer. Vervolgens schuiven we aan voor het Diner van de Duurzaamheid, wat naar ik hoop geen metafoor maar daadwerkelijk voedsel zal zijn. Daarna is er een lezing door Prof. Dr. Jan Jonker, die praat over nieuwe businessmodellen - zeer relevant voor mijn eigen bedrijf. En daarna volgt waarvoor iedereen gekomen is: de prijsuitreiking zelf. Een spannende avond. Mij is al beloofd dat we de beschikking zullen hebben over beeldmateriaal zodat ik jullie komende vrijdag foto's kan laten zien van de hele avond!

De Thema- en Publieksprijs

Vier van de vijf prijzen worden geheel bepaald door de jury; in oktober heb ik een businessplan ingediend en een elevator pitch (hele korte presentatie) gehouden over MADPSU. De jury heeft zich over deze informatie en presentatie gebogen en geeft het beste project de themaprijs. Hierop heb ik verder geen invloed. Met de publieksprijs is dit anders: daar krijgt het project met de meeste stemmen de prijs.

En nu we het daar toch over hebben: daar gaat het niet zo goed mee! De huidige nummer 1, COLT, staat met een flinke voorsprong bovenaan. De afgelopen dagen en weken heb ik flink campagne gevoerd, zo sta ik in de krant met een artikel in De Heraut Online en het Noordhollands Dagblad (afdeling Schager Courant).

Ik in de Schager Courant

Morgen zal ik ook met mijn bedrijf in het Financieele Dagblad verschijnen. Er zijn op grote schaal flyers verspreid in verschillende steden en ik ben onder andere op nujij.nl één van de beter gelezen technologiegerelateerde verhalen. Maar helaas, dit is niet genoeg, want we moeten nog een paarhonderd stemmen goed maken. En daarom....

Help!

Ik denk dat MADPSU het begin is van een mooi en worthwhile project om desktopcomputers en servers aanzienlijk zuiniger te maken, maar ook om verbruik véél beter inzichtelijk te maken voor systeembouwers en mensen die van plan zijn een computer te bouwen. Als je vandaag de dag een computer wil maken is het bijna puur giswerk welke onderdelen je moet gebruiken om het verbruik te minimaliseren. Ook is MADPSU een eerste poging om lithium-ion, laagspannings-UPS-apparaten populair te maken. Dit alleen al geeft in situaties zoals datacenters tientallen procenten energiebesparing - en het is nog goedkoper om te maken en installeren ook! Met andere woorden: MADPSU is iets dat het écht waard is om te steunen en de Publieksprijs is goed besteed aan dit project!

Hoe kun je helpen?
Heb je facebook of twitter? Deel mijn project met je volgers, vrienden en kennissen en vraag ze om op mij te stemmen. Je kunt hier het gemakkelijkste deze shortcuts voor gebruiken:


Werk je in een bedrijf met een flink aantal werknemers? Vraag ze om op mij te stemmen! Heb je een blog of andere digitale publicatie? Hoe meer mijn project wordt genoemd, des te makkelijker vinden mensen mij via Google. Ohja, mijn twitter is @EfficientElec.

En als laatste: tip de grote Nederlandse technologiewebsites over mijn project! Een nieuwsbericht of blogpost op een relevante website kan een hoop nieuwe stemmen binnenbrengen.

En ik zou dit niet moeten hoeven zeggen, maar: houd het legaal en binnen de voorwaarden van de competitie. Alleen Nederlandse IP-adressen mogen meedoen, met maximaal één stem per IP-adres en geldige e-mailadressen. Buitenlandse IP-adressen kunnen wel stemmen, maar deze stemmen worden komende week van het totaal afgetrokken, dus daarmee schieten we niks op. Oh, en vanaf morgen (maandag) wordt het totaalaantal stemmen niet meer weergegeven, zodat we niet meer weten wie er voor staat. Om toe te voegen aan de spanning!

Wat kunnen we leren van COLT?
Zoals jullie wellicht weten houd ik nauwgezet bij hoeveel er op elk project wordt gestemd. Allereerst deed ik dit om een gevoel van competitie te creëeren: het kost nogal wat moeite om een idee te krijgen van hoeveel iedereen aan stemmen vergaart op welk moment, dus ik maakte een script dat elke vijf à 10 minuten bijhoudt hoeveel stemmen iedereen heeft gekregen. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Grafiek met stemverloop
(klikbaar) Grafiek met het stemverloop over de hele stemperiode. De dikke rode lijn ben ik. De verticale lijnen in de grafiek geven 6 uur tijdsverschil aan, en de dikke verticale lijnen zitten precies op middernacht.

Een tweede functie van deze visualisatie en data is dat ik de effectiviteit van campagnes, alsmede de bronnen van stemmen kan uitvinden. In de grafiek ben ik de dikke rode lijn, COLT is de blauwe. Zie je die sprong die ik opeens maak een paar dagen geleden? Dat was een tweet en facebook mention van Tweakers.net over mijn project: in één keer meer dan 100 stemmen erbij.

Wat ook te zien is, is dat COLT sinds 27 oktober heel hard aan het stijgen is. De vorige keer dat ze zo hard stegen duurde het even tot ik erachter was waardoor het kwam, maar dit bleek een gevolg te zijn van een e-mail en nieuwsbericht dat ze verspreid hadden via de Gemeente Leeuwarden (waar één van de mensen in het team zit). Een ander deel van hun stemmen komt vanuit het netwerk van de Rabobank.

Uit ervaring tijdens het campagnevoeren weet ik ongeveer hoe effectief sommige campagnemethoden zijn. Offline campagnevoeren is over het algemeen heel ineffectief: op flyers reageert maar ongeveer tussen de 0,3 en 1% van de mensen. De enige manier om effectief offline campagne te voeren is door mensen persoonlijk aan te spreken en te vragen om te stemmen. Een voorbeeld van een effectieve campagne is die van Steentjes Hakken, de huidige nummer 3. Zij hebben bijna 500 stemmen vergaard door mensen persoonlijk aan te spreken in winkelcentra etc. Ontzettend intensief campagnevoeren, maar het werkt. Persoonlijk houd ik er niet van om op die manier benaderd te worden, dus ik heb afgezien van deze vorm van campagnevoeren.

De volgende effectieve manier van campagnevoeren is digitaal: twitter, facebook, online nieuwsberichten. Daar haal ik vrijwel al mijn stemmen vandaan.

COLT heeft de afgelopen week voor zover ik kan vinden niet online campagne gevoerd. Maar wat wel? Het is blijkbaar heel effectief. Daarom dus de vraag aan jullie: Weet iemand van jullie wat ze aan het doen zijn? Woont iemand in Loenen, omgeving Apeldoorn, en hebben jullie iets van ze gezien? Werkt er iemand op gemeente Leeuwarden of bij de Rabobank die meer weet? Of komt de naam COLT Cambodia je anderszins bekend voor? Edit: het gros van de stemmen van de afgelopen dagen lijkt uit Friesland, specifiek Leeuwarden te komen. Dus, Ljouwertse Tweakers, wat zijn ze daar aan het doen?

De reden dat ik dit vraag is omdat ik eigenlijk wel wil weten wat voor campagne dat project voert dat het zó effectief is. In de nacht van 2 op 3 november zijn er bijvoorbeeld ruim 60 stemmen bij COLT aangekomen tussen 22:00 's avonds en 2:30 's nachts. Ook de dag daarvoor was er opvallend veel activiteit op een tijdstip dat normaal niet bereikbaar is voor offline campagnes.

Eindwoord

Dus, voor degenen die de wall of text hierboven niet helemaal gelezen hebben: Ik loop 600 stemmen achter, gebruik je sociale netwerken om stemmen voor mij te werven als je m'n project het waard vindt en gebruik hiervoor deze link. Als je een idee hebt hoe het huidige #1 project, COLT, aan z'n laatste stemmen is gekomen hoor ik het graag, het helpt me een hoop met mijn analyse.

Op vrijdag kunnen jullie een blogpost verwachten met de uitkomst van de avond. Ook hoop ik dan eindelijk m'n webshop online te hebben, waarschijnlijk met maar 1 of 2 producten, maar in ieder geval een werkend bestel-, factuur- en betaalsysteem. Daar komen in de loop van de komende maanden alle projecten te koop te staan die ik in m'n blogs beschrijf, en als alles eenmaal goed werkt gaat MADPSU er ook verkocht worden! Tot vrijdag!

Stem op mij voor de ASN Bank Wereldprijs 2012 - Publieksprijs

Volgende: MADPSU heeft de ASN Bank Wereldprijs gewonnen 11-'12 MADPSU heeft de ASN Bank Wereldprijs gewonnen
Volgende: Audio en verlichting in m'n ligfiets, deel 2 10-'12 Audio en verlichting in m'n ligfiets, deel 2

Reacties


Door Tweakers user i-chat, zondag 4 november 2012 20:54

is er niets uit gekomen van cheaten... link farmen ofzo? ik vraag het maar...

free food for a vote in cambodja zelf wellicht?

Door Tweakers user masauri, zondag 4 november 2012 20:55

Ik vraag me echt af wat er voor heeft gezorgd dat COLT sinds 27 oktober zo is gestegen.
Belangrijker is dat jij hoger stijgt!
Komaan mensen, stemmen!

Door Tweakers user W.Zijlstra., zondag 4 november 2012 21:04

gestemd =)

misschien nog ff een tip :

Zet jezelf op een nederlandse (of internationale) kickstarter variant. (Bijvoorbeeld Crowdaboutnow)

Misschien word je gefundeerd of zijn er investeerders, maar je hebt in ieder geval meer aandacht voor je project en je wedstrijd(= meer stemmen)

succes met de eindsprint !

Door Tweakers user Battle Bunny, zondag 4 november 2012 21:16

Ook even een stem uitgebracht.

Vorige keer werd Kickstarter geopperd - ik zou je willen aanraden om daar toch eens naar te kijken. Je bent inderdaad verplicht de rewards op te hoesten, maar jij kiest wanneer. Dat mag ook maaaaanden later zijn.

Als je daar rond kijkt zie je dat er legio projecten zijn die je niet verwacht, maar wel centen krijgen. Er zijn ook veel mensen die doneren omdat ze geloven in het project, maar het device zelf niet nodig hebben.

Echt, kijk er naar. Als je het goed doet, realiseer je je droom én hou je er een duit centen aan over.

Door Tweakers user Paul C, zondag 4 november 2012 21:18

Weet je al hoe de ASN de stemmen gaat filteren? Ik bedoel dat ze dit concreet hebben en niet straks het maar achterwege laten, omdat het te lastig blijkt?

Door Tweakers user mux, zondag 4 november 2012 21:26

i-chat schreef op zondag 04 november 2012 @ 20:54:
is er niets uit gekomen van cheaten... link farmen ofzo? ik vraag het maar...

free food for a vote in cambodja zelf wellicht?
Elke vorm van buitenlandse stemmen wordt na het sluiten van de stemronde van het totaal afgetrokken. Sowieso was er - ten tijde van het melden - volgens de organisatie geen sprake van overmatig veel stemmen uit het buitenland.
pcmadman schreef op zondag 04 november 2012 @ 21:18:
Weet je al hoe de ASN de stemmen gaat filteren? Ik bedoel dat ze dit concreet hebben en niet straks het maar achterwege laten, omdat het te lastig blijkt?
De organisatie hiervan is ondoorzichtig en de mensen waarmee ik spreek zijn niet de technici die achter de site zitten - ik kan hier dus niet echt veel over zeggen.
Battle Bunny schreef op zondag 04 november 2012 @ 21:16:
(...)

Echt, kijk er naar. Als je het goed doet, realiseer je je droom én hou je er een duit centen aan over.
Na de competitie vertel ik hierover meer. Ik heb je advies niet genegeerd, maak je geen zorgen :)

Door Tweakers user GoVegan, zondag 4 november 2012 21:45

hmm dat "maximaal één stem per IP-adres" lijkt ook niet meer te kloppen.

kan hier met meerdere mail adressen vaker stemmen.

verder vind het en tof project en hoop dat het met of zonder de asn bank van de grond komt.
wil er graag eentje in mijn server hebben!

Door Tweakers user mux, zondag 4 november 2012 21:48

Really? Komt er dan ook echt een stem bij?

Eens testen, dan moet dat gefikst worden.

Edit: neehoor, het 1 stem per IP-adres-gedrag werkt nog steeds prima :)

[Reactie gewijzigd op zondag 4 november 2012 21:51]


Door Tweakers user Dadona, zondag 4 november 2012 21:50

Ik mis nog...mocht iemand 100.000 volgers hebben op Twitter dan vind ik het totaal geen probleem als je mijn project even tussen neus en tweets wil noemen.

Door Tweakers user GoVegan, zondag 4 november 2012 22:02

mux schreef op zondag 04 november 2012 @ 21:48:
Really? Komt er dan ook echt een stem bij?

Eens testen, dan moet dat gefikst worden.

Edit: neehoor, het 1 stem per IP-adres-gedrag werkt nog steeds prima :)
ah klopt, hij telt de stem er niet bij,
maar ik kreeg geen u heeft al gestemd bericht meer.

Door Tweakers user Gropah, zondag 4 november 2012 22:07

mux schreef op zondag 04 november 2012 @ 21:48:
Really? Komt er dan ook echt een stem bij?

Eens testen, dan moet dat gefikst worden.

Edit: neehoor, het 1 stem per IP-adres-gedrag werkt nog steeds prima :)
Ik kon ook gewoon meerdere keren stemmen met verschillende email adressen (zelfs aliasen van gmail neemt hij aan) gewoon op dezelfde pagina, dus hoefde hem niet eens te herladen

Edit: aah schijnbaar telt hij gewoon niet mee, maar geeft hij wel een bevestiging. Hmmk

[Reactie gewijzigd op zondag 4 november 2012 22:09]


Door Tweakers user mux, zondag 4 november 2012 22:10

Het lijkt dan alsof je kunt stemmen, maar in werkelijkheid komt er geen extra stem bij. Het enige wat veranderd lijkt te zijn is dat er niet meer komt te staan 'je kunt niet meer stemmen', maar voor de rest werkt de site nog gewoon prima zoals het hoort.

Eventuele andere bugs of fouten in de site mogen jullie trouwens altijd hier neerzetten, die geef ik dan z.s.m. door aan de organisatie - of als je dat zelf wil doen: team@voordewereldvanmorgen.nl

Door Tweakers user GoVegan, zondag 4 november 2012 22:17

mux schreef op zondag 04 november 2012 @ 22:10:
Eventuele andere bugs of fouten in de site mogen jullie trouwens altijd hier neerzetten, die geef ik dan z.s.m. door aan de organisatie - of als je dat zelf wil doen: team@voordewereldvanmorgen.nl
ik vind het wel beetje een bug dat de stemmen tussen positie 1 & 2 niet meer zo gezamenlijk omhoog gaan :+

Door Tweakers user pythagorasABC, zondag 4 november 2012 23:11

Ter informatie:
De Rabobank in omgeving Alphen aan den Rijn heeft niks gezegd over COLT.

Door Tweakers user we_are_borg, zondag 4 november 2012 23:34

Misschien aan Tweakers.net vragen om op de FP te komen het is wel tweakers waardig.

Door Tweakers user GoVegan, zondag 4 november 2012 23:46

we_are_borg schreef op zondag 04 november 2012 @ 23:34:
Misschien aan Tweakers.net vragen om op de FP te komen het is wel tweakers waardig.
heeft er al op gestaan
nieuws: Tweaker dingt mee naar geldprijs met energiezuinige voedingen

Door Tweakers user Satch, maandag 5 november 2012 06:54

Op Hardware.info en zdnet.nl kan een nieuwsbericht misschien nog wat stemmen opleveren?
Ik zal morgen bij beiden eens een nieuwstip doen. Misschien kan je op het hw.info forum ook nog wat doen? :)

Door Tweakers user Dadona, maandag 5 november 2012 11:52

Dat was voor de vorige ronde, die stemmen tellen nu niet meer mee. Dit is de tweede en laatste ronde. Een tweede en laatste frontpage artikel is dus gewenst. (HWI heeft inmiddels het nieuws wel geplaatst.)


Door Tweakers user yodeluxe, maandag 5 november 2012 12:20

Wat mij nou juist zo opvalt, is de gelijke tred tussen nummer 1 en 3, beiden beginnen vanaf hetzelfde moment aan de opmars. Je zegt dat het komt door hun actie in winkelcentra, maar hoe zou COLT dan daar ineens tegelijk van kunnen profiteren? Alleen is het dan weer apart dat nummer 3 begint af te vlakken, waar nummer 1 doorzet.

Door Tweakers user mux, maandag 5 november 2012 13:06

Zowel steentjes hakken als COLT moeten het duidelijk van de weekends hebben, dus het is behoorlijk logisch dat ze twee weekenden van tevoren begonnen met hun 'eindsprint'. Steentjes hakken had waarschijnlijk afgelopen week door dat ze hun gat van ~1000+ stemmen toch niet meer goed konden maken, dus die heeft het opgegeven. Of ze zijn sneaky en gaan tijdens het gordijn heel hard aan de slag!

Door Tweakers user Boppo84, maandag 5 november 2012 14:50

Wat ook nog kan is dat men door Steentjes hakken naar de site van ASN gelokt wordt, en dan toch voor COLT kiezen

Door Tweakers user quistler, maandag 5 november 2012 15:34

Stem en een Tweet! Veel suc6 met de competitie!

Door Tweakers user X-G, maandag 5 november 2012 15:43

Gestemd & succes!

Door Tweakers user Snowmiss, dinsdag 6 november 2012 09:47

Registreert dat script eigenlijk nog steeds, ondanks dat er een gordijn over de pagina hangt? Niet dat ik wil weten hoe je ervoor staat, maar gewoon uit nieuwsgierigheid, of het technische stukje ook is weggehaald?

Door Tweakers user mux, dinsdag 6 november 2012 10:15

nope, dat soort informatie is helemaal weg van de site. Ik kan er ook niet meer bij ;)

Door Tweakers user analog_, dinsdag 6 november 2012 12:30

Je grafiek script toont dat ze bij de #1 duidelijk iets periodiek doen met het weekend, je ziet een herhaling van hellingen en plateaus. PR afdelingen vermommen zich soms als HR, mogelijk dat er bij recruiting mails wat nieuws berichten hangen.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 6 november 2012 12:32]


Door Uniquorn, dinsdag 6 november 2012 13:30

Ik had al gestemd, maar veel succes met de laatste dagen. Ik volg je blog al een tijd en moet zeggen dat mijn interesse voor een MADPSU zeker gewekt is. Ik hoor graag wanneer de voorverkoop start :+

Door Tweakers user MuddyMagical, dinsdag 6 november 2012 13:52

mux schreef op dinsdag 06 november 2012 @ 10:15:
nope, dat soort informatie is helemaal weg van de site. Ik kan er ook niet meer bij ;)
Heb gisteravond ook al even zitten kijken inderdaad, maar ze hebben gelukkig niet alleen de counter verstopt doormiddel van een CSS aanpassing.
Wel zo eerlijk en spannender zo.

Door Tweakers user Snowmiss, dinsdag 6 november 2012 20:07

Is het trouwens stemmen tot morgenavond 23.59 uur of mag er op donderdag 8 november ook nog gestemd worden?

Al gevonden: Je kunt stemmen voor de publieksprijs tot donderdag 8 november 12:00 uur.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 6 november 2012 20:08]


Door Tweakers user Pixeltje, woensdag 7 november 2012 09:25

ik heb in den beginne al gestemd, hoop dat je wint want ik zie hier wel toekomst in. Ik vraag me af of het wel zo netjes is om bij de rabo te vragen om stemmen, het kan dan wel een leuk idee zijn maar als er bedrijven bij betrokken worden schiet de "publieksprijs" zijn doel een beetje voorbij, nietwaar?

Door Tweakers user mux, woensdag 7 november 2012 11:32

Tja, ik vind in het algemeen het bij elkaar sprokkelen van internetstemmen niet echt de eerlijkste methode. Zoals je ziet: mensen die al een redelijke footprint op het internet hebben krijgen automatisch een voordeel boven de digibete projecten. De meeste mensen die hebben gestemd kijken niet objectief alle projecten na en kiezen het beste, maar ze stemmen simpelweg op degene waarvan ze een flyer onder de neus gedrukt krijgen. Zelfs als ze wellicht een ander project liever een stem zouden willen geven. Een echt 'eerlijk' systeem zou een onafhankelijke, onbeïnvloedbare lekenjury ook voor de publieksprijs gebruiken.

Maar ja, dit zijn de regels van de competitie, en we spelen gewoon mee.

Door Tweakers user Biersteker, woensdag 7 november 2012 14:57

Wel vreemd die stijging van 2-3 november bij colt, op precies 12 uur. Jammer dat de stemmen niet meer te zien zijn, want de stijging van het hardware.info artikel mis ik wel :). Het grote aantal stemmen van COLT snap ik op zich ook wel. Er is gewoon een hele mailing rondgegaan bij gemeente leeuwarden. (door die energiecoordinator.).
Wat ik niet kan begrijpen is de recentelijke groei in stemmen. Dat zou betekenen dat ze een grote groep stemmers hebben bereikt die eerst niet stemde. En ook nog eens in grote getallen stemt. (Maar geen reactie achterlaat)

Mijn ingeving:
Something is rotten in the state of Denmark Colt

[Reactie gewijzigd op woensdag 7 november 2012 14:58]


Door Tweakers user mux, woensdag 7 november 2012 15:01

Mja, conspiracies of niet (samenzweringen zijn altijd leuk, we moeten er later zeker eens over praten): ik ga er gewoon vanuit dat ze het niet riskeren om op wat voor manier dan ook gediskwalificeerd te worden, dus dat deze stemmen gewoon allemaal netjes zijn verkregen. Het is ook geen trashy NGO ofzo; COLT is best een aardig goed doel, de mensen die het runnen zijn aardig, ik vraag me alleen oprecht af waar hun stemmen vandaan komen.

Door Tweakers user Snowmiss, donderdag 8 november 2012 16:44

Veel plezier en suc7 vanavond!

Door Tweakers user uniquorn, donderdag 8 november 2012 22:10

Gefeliciteerd! Welliswaar niet de publieksprijs, maar wel (terecht imho) de duurzaamheids prijs. Nogmaals gefeliciteerd en ik leest graag je volgende blog :)

Voor de nieuwsgierigen de uitslag: http://voordewereldvanmor...Winnaars_Wereldprijs_2012

[Reactie gewijzigd op donderdag 8 november 2012 22:10]


Door Tweakers user GoVegan, donderdag 8 november 2012 22:31

van mij ook felicitaties, tof dat je een prijs met je project binnen hebt weten te slepen.

Nog wat te weten gekomen over de stemmen wervingsmethodes van COLT?

Door Tweakers user Dadona, donderdag 8 november 2012 23:20

Klopt het dus toch, Emile gaf al aan dat hij het idee had dat hij meer kans maakte op de jury-prijs. Toch iets van mixed-feelings. Maar aan het einde van de rit is €10.000,- binnen.

Gefeliciteerd Emile. :)

Door Tweakers user skatEwoud, donderdag 8 november 2012 23:26

Gefeliciteerd! Naar mijn gevoel had jij toch echt het beste project, waar in ieder geval veel mensen iets aan hebben, en niet alleen maar 1 dorp in afrika :P.

Had je theoretisch eigenlijk beide prijzen kunnen winnen?

[Reactie gewijzigd op donderdag 8 november 2012 23:27]


Door Tweakers user skatEwoud, donderdag 8 november 2012 23:26

dubbelpost, sorry.

[Reactie gewijzigd op donderdag 8 november 2012 23:27]


Door Tweakers user wesleytjuh, donderdag 8 november 2012 23:31

Gefeliciteerd, bijna (?) de publieksprijs, maar uiteindelijk de jury-prijs. Laatstgenoemde is wat mij betreft ook nog eens meer waard ook.

Ik ben nieuwsgierig naar de komende posts!

Door Tweakers user Snowmiss, vrijdag 9 november 2012 07:22

Van Harte Gefelicitaart met de jury-prijs. Inderdaad een nog mooiere prestatie dan de publieksprijs.

Ik zie je volgende blogs en de MADPSU met plezier tegemoet.

Door Tweakers user Pixeltje, vrijdag 9 november 2012 08:28

Gefeliciteerd! Een terechte winnaar in mijn ogen!

Door Tweakers user game007, vrijdag 9 november 2012 08:34

Gefeliciteerd.

Door Tweakers user marcop23, vrijdag 9 november 2012 08:39

Gefeliciteerd!

Als het je lukt zo'n geweldig iets relatief goedkoop te houden (ben scholier e.d. :P), zal ik er hoogstwaarschijnlijk ook nog wel één van je afnemen :)

Door Tweakers user hostler, vrijdag 9 november 2012 09:15

Gefeliciteerd! Top!

Door Tweakers user Boppo84, vrijdag 9 november 2012 09:36

Van harte!

Ik kan niet wachten tot je eerste producten op de markt verschijnen.


Door Tweakers user roches, vrijdag 9 november 2012 10:45

Gefeliciteerd!!!!

Door Tweakers user Jaap-Jan, vrijdag 9 november 2012 10:53

Waar kunnen we intekenen? ;)

Door Tweakers user Damic, vrijdag 9 november 2012 11:01

Laat die MADpsu maar komen :D

Door Tweakers user mux, vrijdag 9 november 2012 11:28

Later vandaag een blog hierover!

Door Tweakers user thof1, vrijdag 9 november 2012 11:35

Gefeliciteerd Mux! Mooie prestatie!

[Reactie gewijzigd op vrijdag 9 november 2012 11:35]


Door Tweakers user Macchillie, vrijdag 9 november 2012 13:02

Gefeliciteerd gozer!! :-)

Door Tweakers user Ghost Dog, vrijdag 9 november 2012 13:27

Gefeliciteerd mux!
Wanneer kan ik de MADPSU kopen? ;)

Door Tweakers user mux, vrijdag 9 november 2012 13:28

Eh ja, dat duurt nog even :D


Door Tweakers user jacobras, vrijdag 9 november 2012 16:07

Erg cool, gefeliciteerd. Lees regelmatig mee met je blogs, al begrijp ik lang niet alles ervan ;)

Door Tweakers user Xessive, vrijdag 9 november 2012 20:22

Gefeliciteerd gozer! Mooie prestatie en idem product. Ik hoop van harte dat dit mag eindigen in iets heel moois!!!

Door Tweakers user sorcees, dinsdag 13 november 2012 17:49

Gefeliciteerd, en hoe gaat het nu verder, blijft het open source en kunnen we tips geven en stiekum kennis opdoen?


Door Tweakers user maxtrash, zaterdag 1 december 2012 18:23

Gefeliciteerd! Heb je blog met veel plezier gelezen

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.